Так Просто!
  1. Так просто
  2. » »
  3. Молитва Петру і Павлу - Так Просто!

Яку молитву потрібно читати в день Петра і Павла

Апостоли Петро і Павло — шановані святі, яким віруючі і по сей день підносять молитви. Долі святих склалися по-різному, але все своє життя вони присвятили поширенню віри і вчення Христа. Вони допомагали людям і своїми діяннями прославляли Спасителя.

Молитва Петру і Павлу

Так було за життя, так залишилося і після смерті. Молитва святим Петру та Павлу допомагає знайти віру, зміцнитися в ній і впоратися з усіма проблемами. Редакція «Так Просто!» розповідає, як помолитися святим апостолам.

Молитва Петру і Павлу

Молиться святим можна в будь-який час, в будь-який день, коли серце того бажає. Однак є день, коли молитву потрібно піднести обов'язково, — день Петра і Павла (12 липня). В цьому день віруючим належить ходити в церкву на службу і обов'язково звернутися до святих зі своїми подяками та проханнями.

Молитва Петру і Павлу

У цей світлий празник слова знаходять особливу силу. Якщо молитися всім серцем і з чистими помислами, апостоли обов'язково почують твої прохання. Петро і Павло — наші заступники перед Господом. До них можна звертатися з будь-якими проханнями: про роботу, про кохання, про здоров'я.

Молитва Петру і Павлу

Важливо звертатися до святих з щирою вірою, не тая злих намірів. Силу мають не наші слова, а наші думки. Читати молитви потрібно вдумливо: не просто проговорювати слова, а усвідомлювати їх зміст. Звертаючись до апостолів, не тільки проси, але і дякуй за те, що у тебе вже є.

Молитва Петру і Павлу

Молитва про заступництво

«Про преславнии апостолі Петра і Павла, душі за Христа предавшии і кров'ю вашою пасовисько Його удобрившии! Почуєте чад ваших молитви і зітхання, серцем скрушеним нині приносимыя. Се бо беззаконьми омрачихомся і того заради бідами, якоже хмарами, обложихомся, елеа ж добраго житія обнищахом зело і не возможем противитися хижим вовком, іже расхищати спадщина Боже дерзостно тщатся .

Про сильнии! Понесите немочі наша, не відлучати духом від нас, та не разлучимся в кінець від любве Божого, але міцним заступництвом вашим нас захистіть, та помилує Господь усіх нас, молитов ваших заради, так знищить ж рукописання безмірних гріхів наших і нехай сподобить з усіма святими блаженнаго Царства і Шлюбу Агнця Свого, Емуже честь і слава, і хвала і поклоніння на віки віків. Амінь» .

Молитва Петру і Павлу © DepositPhotos

Подячна молитва

«Святий верховного Апостола Петра, каменю віри, на Христі, наріжному камені, в Церкву сповіданням назданный! Молі, так і аз, розумними помышлении і плотськими похотении завжди колеблемый, на тоемжде Христі, Камені живому, обраному, чесному, вірою наздан завжди совершаюся любов'ю у храм духовний, на священство святе, вознесити жертви духовныя Богові Ісусу Христу .

Святий верховного Апостола Павла, посудині обраний Христовий, благодаті і слави Божого преисполненне! Молі имущаго владу над створінням Творця, так ма, нині посудину погубленный, створить Собі посудину на честь, освяченим і благопотребен, на всяке благе уготований. Амінь» .

Молитва Петру і Павлу

Молитва Петру і Павлу © DepositPhotos

Молися, і святі обов'язково почують твої слова. Нехай у це велике свято твоє серце сповниться радістю і всі твої прохання втіляться в життя!

Залиш свій коментар

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Молитва Петру і Павлу
поділитися на facebook
наступна стаття »