Так Просто!
  1. Так просто
  2. » »
  3. Молитва про захист - Так Просто!

Що потрібно пам " ятати про Івана Христителя

11 вересня віруючі відзначають дуже важливе свято — Усікновення глави Іоанна Предтечі. Це велике свято, шанований серед віруючих. У цей день ми згадуємо житіє Іоанна Хрестителя, дякуємо йому за великі діяння і підносимо йому молитви.

Молитва про захист © Depositphotos

Сьогодні редакція «Так Просто!» поділиться з тобою текстом сильної молитви про захист від зла , яку потрібно вимовляти у це велике свято.

Молитва про захист

Іван був пророком, возвестившим людей про прихід Ісуса Христа. Його називають Предтечею, тому що саме він готував людей до прийняття Сина Божого на землі. Ще його називають Хрестителем, адже це він хрестив Ісуса в річці Йордан. Він став одним з найбільш шанованих святих. 11 вересня всі віруючі світу відзначають той день, коли Хреститель прийняв мученицьку загибель.

Молитва про захист

У цього свята дуже сумна історія. Все почалося з того, що Івана посадили у в'язницю за те, що той засуджував вчинок правителя Галілеї, кинув свою дружину заради Іродіади, дружини свого брата Пилипа. Поки він сидів у в'язниці, народ святкував день народження царя Ірода. Під час святкового бенкету донька Іродіади — Соломея — станцювала настільки красиво, що правитель пообіцяв їй виконати будь-яке бажання.

Молитва про захист

Соломія порадилася з матір'ю і побажала, щоб їй принесли голову Іоанна Хрестителя. Ірод не наважився порушити свою обіцянку, хоч і не хотів цього робити, тому відправив у в'язницю ката. Незабаром голову Іоанна принесли на бенкет, де його поклали на блюдо, а потім вручили його Соломее.

Молитва про захист

Віруючі в цей день намагаються піти в церкву на службу і вознести молитву пророка. Вважається, що саме в цей день вона володіє могутньою силою і здатна захистити від зла . В ній ми просимо пророка про заступництво, допомоги і зміцненні віри . Просто скажи слова молитви у це велике свято.

Молитва про захист

«Хрестителю Христовий, проповіднику покаяння! Не презри мене, кається, але разом з Воинствами Небесними молися до Владики за мене недостойного, зболеного, немічного і сумного, у багато біди впадшего, утружденного бурхливими думками мого розуму. Бо я, вмістилище злих справ, не припиняю своїх гріховних звичок, бо прибитий мій розум до земних речей .

Що робити мені, не знаю, до кого звернутися щоб врятувати свою душу? Тільки до тебе, святий Іоанн, сповнений благодаті, бо я знаю, що ти, після Богородиці, перед Господом більше за всіх народжених: бо ти сподобився торкнутися голови Царя Христа, Агнця Божого, що взяв на Себе гріхи світу .

Молитва про захист © Depositphotos

Молитва про захист

Моли ж Його за грішну мою душу, щоб принаймні, в одинадцяту годину, поніс я тягар благе і отримав нагороду з останніми. Істинно, Хрестителю Христовий, шанований Хреститель, останній пророк, перший по благодаті мученик, постніков і пустинників наставник, вчитель чистоти і найближчий друг Христів!

Тебе молю, до тебе звертаюся: не позбав мене від твого заступництва, але збудуй мене, впав у багато гріхи; обнови душу мою покаянням, як другим хрещенням, бо ти і того й іншого начальник: хрещенням омываешь первородний гріх, покаяння ж очищаєш кожного від кепських справ. Очисти мене, гріхами опоганеного, і побуди увійти туди, куди ніщо погане не входить в Царство Небесне. Амінь» .

Loading...

Залиш свій коментар

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Молитва про захист
поділитися на facebook
наступна стаття »